CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

01 December 2010

Kerna KAU aku jadi BENCI


~GGGggrrrrr, tajuk entry terharu abad ini. Tidak berkaitan dengan penulisan di bawah ini. Semuanya hanya senda gurau semata-mata. Sekian harap maklum!! Yang makan cili rasa berapi silalah SENTAP. ekekekekekeke.Selamat Datang December

Selamat Tinggal November


Selamat Datang Cinta Baru

Selamat Tinggal Cinta Lama


Selamat Datang Dunia Baru

Selamat Tinggal Dunia Lama


Selamat Tinggal November

November Penuh Tragedi

November Penuh Luka

November Penuh Duka


Selamat Datang December

December Lebih Suka

Decmber Lebih Makna

December Lebih Cekal


Kau Bisa Menguntum Senyum….

Aku Menggigit Pilu Lagi Malu

Terima Kasih Cinta!!!


**Wahhhhhhhh…… Tak Pasal Nanti Spekulasi +Gossip Panaz Melanda. What Ever laaa.. saja bikin gempak skit.Yang kenal daku pasti faham status ini. Ekekekeekke. Maaf yea, tak dak cinta haram b4 kawen. Kerna aku wanita suci yang hanya mahu cinta halal. Jadi aku saja bisa menelaah maksud di setiap patah kata.No comments:

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@