CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

27 March 2011

My bGF(gurl fwen) of primary school

Teman karib zaman sekolah rendah… teman nakal sekelas buat kecoh, teman sepasukan mewakili sekolah dalam hoki, bola baling dan bola jaring, teman ganaz bergado dengan kawan-kawan lelaki, teman sepermainan berbasikal naik turun bukit sekolah, ‘ilmu pak talib’, tudung botol, getah pemadan dll.


Jannah Mahadi – My bGF di Sek Keb Sg Rusa


· 19 Mac 2011 – Majlis Aqad Nikah {tidak dapat hadir kerana ber‘tugas’ untuk seorang lagi sahabat}

· 26 Mac 2011 – Majlis Perkahwinan di Bayan Lepas {juga tidak dapat hadir kerana diri pegun di Kotaraya dengan lambakan keja}


Untuk ini ada rasa kecewa bertandang di hati. Maaf sayang, hanya DOA tulus ikhlas dapat aku kirimkan. Moga perkahwinan yang dibina kekal abadi hingga ke syurga. Bahagia dunia dan akhirat. Aku sayang kamu…..


Teman-teman persekolahan lain yang turut hadir…. Sangat cemburu tapi tetap redha untuk ketidakmampuan menghadirkan diri bersama-sama yang lain. Hope masih diberi umur yang panjang untuk kita berkumpul ramai lagi.

1 comment:

malarang-kak said...

baju kahwin dia cantik...suka...

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@