CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

10 March 2011

{Lucky Month 4 me}

Senyum lebor untuk bulan ini. Bulan yang sepertinya menyinar untuk aku. Dalam beberapa ketika, banyak yang mendatang. Dan Alhamdulillah, semuanya yang baik-baik. Aku bersyukur padaMU YA ALLAH. Hope aku tidak terlupa padaMU atas nikmat gembira yang KAU kurniakan pada aku ketika ini. Mudah-mudahan aku mahu jadi hamba yang ‘SEDAR’. Amin Ya Rabbal Amin…


Ini antara contest yang aku telah sertai dan merupakan kejayaan ke-2 untuk bulan ini sahaja sementara adalah kejayaan ke-3 dalam rekod penyertaan contest D@r! K@c@m@t@ Y@ng B3rb3z@. (^_^)


Tak saba menanti hadiah sampai… hihihihih. Saba-saba yea Cik N. Thanks skali lagik yang tak terhingga buat Kak Liza yang sudi memilih Nisa untuk menang tempat ke-2. Luv u… muaahhh.No comments:

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@