CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

07 September 2008

..::JaLan SeKiTaR mASjiD jAMEk::..

Jalan-jalan sekitar masjid Jamek......u want to joint us?? hahahaha. We all baru ja p jalan-jalan kat Masjid Jamek. Awalnya perancangan Si Mek Kelam-Kelibut. Akhirnya, si perancang tak p pun...we all la yang p. We all p berempat ja la. Kuar lebih kurang kui 2 petang memandangkan ada insan-insan yang wajib menunaikan ibadah; solat zohor. Agak lama menunggu bas...biasa la ari minggu; Sabtu, kurang le bas. Ramai sungguh insan-insan yang kuar weekend ni, masing-masing nak shopping kot sebelum blek kampung beraya. Yahoooo.........balek kampung...hoho balek kampung...


/ Wit Ain waiting for the bus coming.....huhuhu, so late / /Amboi senyuman......tak posa ka ni?? /

/ Ain, Pikah and Elly posing menunggu ketibaan komuter yang lembab 30 minit / / Lebih kurang kul 3 lebih ke pukul 4 petang baru komuter menampakkan wajah..huhuhu /

/ Mmmuahhhh....mizz u so much..hampir 3 tahun tak ketemu... / / Jumpa schoolmate tercenta - Shafeeqah n Atikah /

/ Makan kat Station Kopitiam..... murah n sedap ngat..lebih dari menjilat jari aggg... / / We all buka posa sama-sama but Ain, Elly n Pikah buka posa kat len /

/ Macam besa...P-kah akan tayang gigi comey dia...hahaha / / T-kah jangan mare ehhh i n P-kah habeh kan ice cream.... /

/ Kerinduan yang bersangatan........my beloved friends ~P-kah & T-kah~ at Sek Men Al-Islah, Sg Petani.. / / Lambaian terakhir sebelum berpisah ...sampai jumpa lagi /

/ Mai pilih...mai pilih.....Elly dok pulun test spek mata. Mesti beli kata Elly..hahaha / / Akhirnya Elly n Ain dapat jugak pa yang diidam-idamkan....pencarian yang tak sia-sia /

/ Look now...... we like twin.....sama kat spek ja la... / / Test power.....besor benorrr speknya samapi tak nampak kening..hahaha /

/ I''m like a debummmm model.....meletup gitu. / / Sebenarnya Ain ketawa malu ngan abang kat sebelah tu..kikiki /

Pulang agak lewat tapi still berpada-pada. Semestinya anak dara tak elok kuar jauh-jauh malam. Lebih kurang kul 10.30 malam sampai...boleh ja awal lagi tapi bas buat hal, lambat jalan. In the end, Alhamdulillah..... aturanNya sangat sempurna. Aku dapat ketemu dengan P-kah n T-kah setelah sekian lama walaupun jarak tak seberapa UKM-UIA but kesibukkan memyempitkan ruang pertemuan. huhuhuhu. Puas....sangat puas. Kredit untuk Ain, Elly n Pikah kerana faham n memberi ruang untuk aku bersama-sama ex-schoolmate. Whatever....u all the best! (^_^)

4 comments:

affanazami said...

COMELNYA SEMUA!

Faizal said...

p masjid jamek x ajak aku pun naaa... hahaha.

.::AdNiSya3108::. said...

pejal nk joint ka??jap g ku ajk x moh lak....ye arrr org da awezzz ni susah skit nk ajk..hehehe


comey ke affan??sapa yg paling tu??hahaha

@merality said...

for da first time, i admit that u r cute..seriously. heeheheh nice pic there. :)

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@