CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

14 September 2008

..::CaTAtaN ItU::..

Sedang asyik menyelongkar nota-nota lepas berkaitan siasah syari'ah.Di antara celahan timbunan nota tersebut terjumpa satu catatan indah.Catatan yang automatiknya mengusik dan mengetuk tangkai hati...Ingatan mengembalikan diri pada saat 'derita ku tanggung sendiri.....Diri yang merasa segalanya....
Hidup ini SEMENTARA cuma
Hargailah segala yang ada di sisi
Sebelum ianya BERAKHIR.........
SUKA dan DUKA
SEDIH dan GEMBIRA
adalah NIKMAT dan juga RAHMAT
Bersyukur kepadaNYA
Kerana masih bisa MERASA......
Namun segalanya telah berlalu.....Betul dan setuju sangat dengan kata-kata SHAZWAN: "Hidup kena gembira....tak perlu sedih-sedih.Setiap orang pasti ada kenangan pahit hidup yang tersendiri.Yang penting penerimaan kita." Yapp....u are right!! Graf hidup takkan pernah selari dan mendatar,pastinya ada naik turun. Dugaan dan cabaran adalah asam garam kehidupan.Ia bisa mematangkan kita... (^_^)

No comments:

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@