CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

26 April 2011

LV.... ko ade??

Aku bukanlah penggemar barangan ‘branded’ nihh, bagi aku yang murah pun dah ok janji cantik dan menarik. Sebab aku rasa macam sayang gila nak melabur beratus ribu hanya untuk benda-benda yang pakai kat kaki, yang pakat kat kepala, yang gantung kat lengan… bek beli barang kemas, terdesak takdak duit leh juai. Ihikihikihikk.. {ini bukan gila kedekut tapi ini ‘RASIONAL’, fikir masa depan}

Tapi kan… kan… kan… untuk setahun sekali berbelanja bagi barangan branded tu boleh laa diterima akal. Hihihihihi. Sebabnya aku tetiba dan jatuh hati ngan handbag Louis Vuitton (LV). Mahal tuhh, nak korek duit celah mana pun tak taw. Keja oo keja… cepat laa aku dapat keja yang bagos, gaji masyuk lehh laa berbelanja ‘beso’. Ekekekekeke..
Tengok laa tuhh sungguh bergaya…Tapi nak yang macam warna nihh… warna ni..


Tak pun warna ni…


Macam nak rembat bulan nihh jaa.. duwet…duwet… sila jatuh dari langit. ^__^


p/s: nihhh semua pengaruh kak long yang nafsu ‘branded’. Huhuuhuuhu.


1 comment:

malarang-kak said...

haha..nasib la kan...kutuk lg aku,kan dah jatuh cinta dgn barang baranded...

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@