CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

03 February 2011

Semata demi chenta

Aku redha
Redha
Dan redha
Walaupun hakikatnya gaji bulan Jan blum dapat
Fulus kontang amat.....


Mahai kan??
Bas nihh asalnya pun memang mahal
Coz VVIP punya
Aku tak laa kaya raya
Tapi9 oleh kerana tiket bas suda habes
Maka terpaksa laa kasi rembat jaa
Mana-mana tiket yang ada
Maka sempena CNY lagi laa RM berganda

Jom ushar kemewahan coach ini...

1. Ada TV peribadi setiap tempat duduk
2. Ruang yang luas antara satu sama lain

3. Siap dibekalkan headphone
4. Ada bantal yang empuk
5. Diberi makanan dan minuman di dalam bas [tyme awal tunggu bas pun dah dijamu tea/kopi n kuih-muin]
6. Ruang dapur yang comel

Berbaloi atau tidak??
Aku dah pun naik... hihihihihi
Tiada pilihan melainkan terpaksa.

2 comments:

karipapsayur said...

Bila naik nih, kalo langgar lubang, gegar dia masih sama mcm bus ekspres biasa ke?

Ada giveaway di sini~

.::AdNiSya3108::. said...

Tak pasan laaa plak ....
Sbb takda langgar lubang pun
Lg plak sedap tido kowt..
hihihhihihi

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@