CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

19 February 2011

Family Sedondon

Bukan nak puji apatah nak ampu

Just nak gtaw

Inilah contest yang paling simple syarat dia

Jadi jangan lepaskan peluang untuk sertainya

Mehhh beramai-ramai kita bikin meriah contest FAMILY SEDONDONSyarat 1 --> Lihat sana tajuk entry saya ‘FAMILY SEDONDON’

Syarat 2 --> Pixel feveret sehinggakan Cik NisaNasya abadikan dalam blog ini [boleh scrool terus ke bawah untuk melihat]


….bawah……


……....di bawah…….


………. bawah lagi…………


……….lagi-lagi bawah………….


Gambar dari koleksi PERIBADI yang sangat-sangat diSAYANGI. Satu-satunya gambar yang memperlihatkan padanan FAMILY SEDONDON yang pernah dimiliki [lengkap tanpa tercicir seorang pun]. Gambar ketika Majlis Perkahwinan my beloved KAK LONG pada tanggal 20 December 2009 bertempat di home sweetzz home, Kampung Sungai Rusa, Balik Pulau, Pulau Pinang. Pilihan tema warna ‘PINK BELACAN’ ini adalah idea comel Cik NisaNasya sendiri. FAMILY SEDONDON bukan hanya di dunia tapi juga sedondon menuju SYURGA. Amin, insyaallah.


Syarat 3 --> Cik NisaNasya telah tinggalkan link di entry pemilik contest inihh.


1 comment:

~emmie~ said...

as salam... dah terjah sini... tq sudi join contest...;)

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@