CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

16 February 2011

Pretty Princess Closet Giveway

{Sila percaya bahawa KEBAIKAN yang dilakukan akan dibalas dengan KEBAIKAN juga, penentunya MASA samada LAMBAT atau CEPAT}


Means tadi ada kawan (housemate) minta carikan jubah-jubah untuk hari pernikahan (url blog shop) coz before this dia tahu Cik NisaNasya pernah tolong sorang housemate gak cari dan beli jubah nikah melalui online. Tapi oleh kerana kejadian tersebut hampir 4-5 bulan yang lalu maka Cik NisaNasya sudah kelupaan url blog berkenaan maka bermula laa pencarian semula blog shop tersebut.


Tap…tap….tapp….. (kekonon bunyi menaip)

Aktivit meng‘GOOGLE’ sedang berlaku

Then terus terjah ke blog ‘GORGEOUS’ ini (nak taw klik perkataan tuh)


Wowww…. Tanpa disangka lagi terduga, terpandang lalu terus membaca satu ‘PELUANG’ (sila klik dengan pantas) menarik dan pasti takkan dilepaskan dengan mudah. HASILnya (hadiah if menang memang HIGH CLASS) belakang kira kerana yang penting adalah mencuba. (Please, iringi usaha saya dengan DOA semoga berjaya k)


ALaMaK…

AaLaMaK…

AaLLaMaK…

ALaMaMaK….


Semua busana dia VOGUE habes sampai bling-bling mata nak pilih yang mana satu sebab semua suka ja, tade yang tak suka. Ikut hati nak tempek banyak ja tapi dah syarat just ONE pixel merangkap juga ONE item (syarat no 4), maka dengan patuhnya bertindak mengikut arahan (hihihihihihi)


Dan inilah pilihan HATI

Yang tuu... tuhh... tuuu...

Yang warna purple tuhh


Diculik secara sah dari facebook niaga rasmi(sedang mempromote fb biz skali)

Dalam album “Pretty Princess Closet's Photos - Koleksi tahun baru - pre order”


Adoii, nak pitam jaa if masuk blog shop nihh because busana-busananya (jubah, kebaya blouse dll) yang ditawarkannya memang very the chantek dan terkini sesuai sangat dengan selera MODEN, sesuai buat baju nikah, baju kawin, dinner, event, tyme raya etc.Syarat & Cara PENYERTAAN

(sila klik untuk mengetahui dengan lebih lanjut)


Dan berbesar hati untuk menge’TAG’ mereka yang bertuah:


FARAH

ATIKAH

FARHANA


Mohh pakat kita joint sebelum TAMAT tempoh iaitu pada 5hb Mac 2011.


No comments:

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@