CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

16 February 2010

~JATUH CINTA yang telah lama~


Waduh...waduhh.. waduh....
Cheq dah tangkap cintan lentok lagi meleleh
Cheq jatuh cintan ni dah lama gak laa tapi dok pendam jaa
Nie baru terluah kat blog tomey ni
Sebelum ni cheq bajet malu-malu tucing skit... hehehe

Dah besar pun anak En Saad and Puan Aini
Dah pandai pun sekarang nak jatuh cintan
Nak kena nie!!!!!

Chupp.. chupp...chupp..
Jangan dok salah faham lak naa
Cheq tak gatai aihh...baek jea taw
Cheq memang laa jatuh cintan
Jatuh cintan tahap kronik

Cheq jatuh cintan dengan kasut CROCS jaa pun
Takkan tue pun salah... jangan dok pikiaq len plak
Cheq ni dah gawat nie.... mau kena kasi ubat cepat-cepat
Kalu idak nanti cheq lagi laa kronik

Lama dah cheq tanggung rasa cintan nie
Dok bertagak-tagak gak laa nak dapatkan
Mau laa kena pikir teliti lu.... bajet tu
Sebab cheq bukan anak orang kaya
Senang-senang jaa nak dapat apa yang cheq mau
Apatah lagi masih belum bekerja agggg
Semestinya kena laa mengutamakan yang mana lebih utama

So dalam hal jatuh cintan ni cheq utamakan pelajaran
Erkk...... bunyi dia amazing jaa, macam jatuh cintan ngan 'man'
Ohhh.. no.. no.. no... cintaku hanya di atas kertas
Ehh silap lirik, cintaku hanya selepas aqad la
So ndak salah bah cheq jatuh cintan sama itu CROCS

Cheq jatuh cintan 3 skaligus
Tu laa yang jenuh nak pilih memilih nie
Semua smart dan cun belaka
Aduhhh, pening di bueknya

Skrang cheq tengah confius nak memilih
Yang pasti dalam pilihan cheq tue semua laa wedges
I loike it... sangat menawan k

Dalam 3 ni cheq nak pilih 2 jaa..
Mau bajet lari kalu rembat 3 pasang terus
Jenuh laa plak nak kejar bajet nanti

Meh laa tolong pilihkan untuk cheq...
Mana yang best antara kesemua ni??
Yang dah pakai dah ada, dah beli CROCS ni leh laa tunjuk ajaq k

Confius antara 2 nie??!?!?!?

CROCS KOLEKSI RIO


ATAU


CROCS KOLEKSI HANALEI




Dua-dua ni bikin cheq angau...Dua-dua cub melecun... susah nak buat pilihan
Saja nak yang bertali... nak lebih elegant bila berjalan tu
Yang koleksi CYPRUS nie plak memang nak beli macamna pun..
Sebab dah jatuh hati dulu lagi..
Tapi not sure nak pilih warna apa..

CROCS KOLEKSI CYPRUS




Duit... sila jatuh dari langit
Kerana cheq nak dapatkan cintan cheq dengan kadar segera
Dah tak tertanggung rasa ni...
Kalu da baek hati nak hadiahkan kat cheq memang laa sangat-sangat dialu-alukan..



6 comments:

miloicekaw1119 said...

ala cmelnye kasut dia..
nak pi beli jugkla
tp duit xde lak..

.::AdNiSya3108::. said...

Tue laa.. tomey kasut dia
Nak sesangat..
Tengah berkira2 nak belanjakan duit..
Sebab banyak tuntutan lain aggg...

sniffa93_aznil4eva said...

suka hanalei!!
haha crocs punya design makin cun en:D

.::AdNiSya3108::. said...

Tue laa... makin cun jaa design dia.
Bkenan gak kat Hanalei tapi mcm lagi suka plak kat Rio. huhuhhu
Which one??

sniffa93_aznil4eva said...

rio dah ramai pakai lah sis..hee

.::AdNiSya3108::. said...

Owhh... ya ka??
Silang dia tu mcm best jaa..
Hanalei best gak tp..
Tengok laa nnti nak p server..
Pakai kt kaki sendiri baru puas hati

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@