CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

22 February 2010

CONTESTER TIP TOP 4 SNAP VIA MIRROR CONTEST

Jom kita ushar sapa yang kena!!!!
Nie hasil review CIK BLOG...
Pakat-pakat doa laa jadi pemenang okey..
CIK BLOG akan berlaku adil seadilnya untuk contest nie..

CIK BLOG akan secepat mungkin umumkan pemenang
Ingat nak umum week ni....
Insyaallah sedang berusaha...
Nantikan debaran yang bakal berakhir ini!!!






Tahniah pada semua...
Yang jadi tip top contester mahupun tidak..
Anda semusangat-sangat CIK BLOG hargai.
Sayunkk kowunk yang sporting.


7 comments:

SAM73 said...

eh...muka I (Makcik Mirror) pun ada??.. T.kasih...walaupun belum menang lg.. I dah cukup bersyukur jd Tiptop 4 ni. Thank you ya!

"Mirror.. Mirror on de wall...who is the beautiful lady of them all??"..
hehe...

Nana said...

wah tersenarai la hehe

LYaFRINA said...

alhamdulillah....
tsenarai dlm Tip Top ni...
Tq...tq....
sgt2 hargainya.. xsabo tunggu result..
smuanya pose2 menarik n kreatif..
Gud luck to all!!!

Ain said...

alhamdulillah...

1st taim listed as tip top...

hopefully dapat menawan hati juri....

sniffa93_aznil4eva said...

haha nak jadi tiptop contestor gak bole?
hee gurau je:D

suka yg obor2 ngan yg family pandang ats tuh^_^

** Perfect Love ** said...

waaa tak sgka sy terpilih.. ;-p
tq cik blog... dpt finalist pun sy dah suke lompat2.. hehe

Eryati said...

wah....dlm list finalist ni...ngeheheh...tak menang pun puas hati ni...sbb 1st time masuk final wakakaaka

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@