CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

09 February 2010

Buat semua yang baek hati lagi budi
SECARA RASMINYA CIK BLOG MENGUMUMKAN

BAHAWA


"SNAP VIA MIRROR CONTEST"


DITUTUP



Terima kasih yang tak terhingga kepada semua peserta contest yang sangat sporting.

CIK BLOG akan cuba mengeluarkan keputusan contest secepat mungkin..

CIK BLOG taw semua tak sabaq nak jadi pemenang contest ni kan??

JANGAN wisau CIK BLOG akan cuba buat list top 10


Sebelum tu if da yang dah joint contest ni tapi tak tersenarai kat sebelah side bar ni sila laa informkan pada CIK BLOG...
Mana laa taw kot-kot CIK BLOG terlepas pandang...

Then bagi skit masa untuk CIK BLOG tengok btui-btui

Supaya tak tersalah pandang pixel yang best lagi kreatif

Susah gak nak mencari wajah-wajah di sebalik cermin ni......

Semua cuba memberikan yang terbaek dan pastinya!!!

CIK BLOG juga akan membuat keputusan yang adil dan terbaek untuk semua.
Tunggu jangan tak tunggu k....
Harap semua sabaq menanti keputusan contest.


~sibuk banyak ngan study agg... bisnis online aggg..... keja Research Assistant aggg so masa amat terhad untuk menantap pixel2 contest. Maaf yeaa.~



S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@