CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

22 December 2009

Selesai sudah....

Alhamdulillah............. selesai sudah. Segalanya berjalan dan berlangsung sebagaimana direncanakan. Sedikit cacat cela tu amat laa normal kerana my family first tyme berkenduri kendara kahwin, anak sulung almaklum laa. 2 kali gak laa kendurinya... 18 DEC 2009 berlangsung MAJLIS AQAD NIKAH dan 20 DEC 2009 berlangsung lak MAJLIS PERKAHWINAN .

Tersangat letih dan lelah namun tercipta kehangatan persaudaraan antara kerabat family.... Bersyukur dengan kasih-sayang yang dicampakkanNYA ke dalam hati-haati kami.


Meh laa kita layan pixels jaa sebab dah tak terdaya nak nulih pape...
Dok sibuk prepare barang untuk ke UM.


Bertempat di MASJID SUNGAI RUSA, BALIK PULAU, acara pembatalan wudhuk dan penyerahan MAS KAHWEN/HANTARAN pada MAJLIS AQAD NIKAH.


Chantek tak kedua pasangan ini??? Sila anggukan kepala tanda setuju key. Make upnya sangat tantek..
Sangat-sangat suka keran look very jelita.

Makan Beradab..... tak dak sanding-sanding key kerana bersanding itu jelasnya HARAM.. just makan untuk meraikan keluarga pihak lelaki.


Nie pixel dari DSLR si photographer cilik.... my anak sepupu (faezah),
yang pixel dari photographer profesional blum dapat aggg.


No comments:

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@