CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

09 December 2009

MOBS END OF YEAR CONTEST

Nisa tak taw laa apa kes week ni.... asyik nak joint contest ja. Bajet best ja....... agak-agak nak menang gitu. Hope menang laa naa. Serius.. contest ni best gitu sebab berkait dengan insan-insan tersayang di sisi kita.

Maka dengan itu, Nisa telah men'joint'kan diri menyertai MOBS END OF YEAR CONTEST dengan temanya :


"BEST FAMILY PHOTO"

Meh laaaa kita joint reramai kasi meriah sebelum tarikh tutupnya 28 December 2009....... nak tengok ngan lebih details penerangan contest ni just klik kat gambar kat atas tu. Okie... kat bawah nie step ringkas untuk anda semua.

Here's the SIMPLE steps..

.
1. Find your BEST FAMILY photo (must include at least one parent and one child, extended families welcome too). Pastikan tidak ada aktivit edit-mengedit yea. ~SETTLE~

2. Blog about it with the title "MOBS END OF YEAR CONTEST" (other title will be disqualified) ~SETTLE~


3. Mention about the contest in your blog with links back to this contest page. ~SETTLE~

4. Add our contest banner on your blog's sidebar/top page
~SETTLE~

5. Be MOBS follower on blogspot, tweeter and/or Facebook (either one or all)
~SETTLE~

6. Leave a comment HERE with blog link + email address (no email will be disqualified) ~SETTLE~


*
*
*
*
*

Maka dengan ini................ Nisa mempertaruhkan gambar yang penuh kenangan buat kami sekeluarga.

MY BEST FAMILY PHOTO semestinya

*
*
*
*
*
Gambar yang sangat meriah ini............... dengan gabungan family kecil yang bakal bertambah berar pada tanggal 20 December 2009. gambar potret keluarga. Ni gambar bersempena MAJLIS PERTUNANGAN MY BELOVED SISTA pada bulan Mei 2009 di home sweets home.

Ambik ko.... ramai gitu babies... semua cumil-cumil belaka.
Geram dan membuatkan rasa nak cobit. ~alahai.. termelalut laa plak~

Keriangan dan kemeriahan dalam gambar ni hope memberi tuah kepada Nisa.

LOVE ALL OF U SO MUCH................... muaahhhh...muahhh.



S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@