CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

08 December 2009

CONTEST MELARAM DENGAN HANDBAG

Dalam kesibukan dok mengurus blogniaga, persiapan majlis kawen my sista and urusan master sempat gak Nisa buat blogwalking.... Best gak terjah masuk blog orang ni. Pastu jumpa laa contest yang best dan diri ini berasa seperti ditarik-tarik untuk menyertainya. Cuba naseb kan apa salahnya... If da rezeki leh la menang, if tak menang pun tak pa, besa la adat permainan tapi Nisa tetap akan rasa hepi sebab leh berkenal-kenalan dan menambah lebih ramai family dalam dunia blogging. ~sila anggukan kepala tanda setuju~

Mula-mula tue segan ~malu~ gak nak joint sebab tak pernah joint pape contest sebelum ni dan kira ini yang pertama, pastu sangat la malu nak show on my face yang tak jelita ngan aksi yang ntah pape. Tapi kuatkan semangat gak... hope jangan laa ada yang kutuk Nisa. ~gerun gak ni~

Nie laa contest yang buat Nisa teruja nak joint yea kawan-kawan.

CONTEST MELARAM DENGAN HANDBAG


Contest ni telah dianjurkan oleh KAK PUAN FIZA di blog pinkynya:

http://mrsfiza212.blogspot.com/2009/11/contest-melaram-dengan-handbag.html

Bersempena dengan besdaynya pada 2 December. Kagum ngan KAK PUAN ini yang walaupun sedang dalam kondisi berpantang larang still bersemangat waja anjurkan contest. Caya laaa KAK PUAN FIZA. ~heheheehehe~

Berikut adalah syarat-syaratnya
dan telah saya laksanakan sebaik mungkin
:


1) Add blog KAK PUAN FIZA di bloglist or blogroll dan jadilah follower. [SETTLE DONE]

2) Uplode banner Contest Melaram Dengan Handbag di sidebar dengan link ke entry http://mrsfiza212.blogspot.com/2009/11/contest-melaram-dengan-handbag.html [SETTLE DONE]

3) Buat entry khas untuk contest ini. [SETTLE DONE]

Tak taw nak pilih gambar mana yang melihatkan bergaya dengan handbag sebab hakikat yang nyata Nisa memang tak dak handbag.... beg bodo-bodo ada le. Pastu slalunya cilok beg kakak jaa. ~ngehngehngeh~ Last-last choose jaa gambar yang dirasa memperlihatkan gaya 'MELARAM DENGAN HANDBAG'. Skali hambek ko, 2 beg skali sampai tak cukup tangan nak pegang.

4) Upload satu gambar paling bergaya dengan handbag anda. [SETTLE DONE]

GAMBAR A
GAMBAR A dengan 1 adalah handbeg yang pastinya ada segala mak nenek keperluan wanita ~yang pompuan sila jawab sendiri apa yang ada di dalamnya k~ Dan 1 lagik tu beg terisinya pakaian untuk beribadah.... tak leh renggang dari diri bila kuar jejalan. Wajib ada!!


GAMBAR BGAMBAR B lak adalah posing ngan beg-beg yang sarat setelah penat mendaki AIR TERJUN GABAI yang bersangatan tinggi. Semangat nak mandi punya pasai....Yang coklat tu beg kepunyaan sendirik sementara yang besor gedabak warna hitam tu beg member. Tetiba Nisa jadik baek hati nak tolong bawakkn beg member. Baek laa sangat... hakikatnya ada udang sebalik batu. Tak mao angkat barang len yang berat-berat tue.

5) Dalam entry itu pastikan anda mention dan link ke blog KAK PUAN FIZA. [SETTLE DONE]

6) Bila dah siap tinggalkan di entry ini, senang untuk KAK PUAN FIZA nak view entry korang. [SETTLE DONE]

7) 3 pemenang akan dipilih berdasarkan gaya yang menarik. [I HOPE ME]

8) Hadiah?? Tengah pikir... tunggu yea : ) [NAK ADIAH.... BEST]


JOM JOINT RERAMAI........ SILA ALERT YEA TARIKH TUTUP ADALAH PADA
11 DISEMBER 2009

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@