CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

11 February 2009

~Lag!-Lag! S!BUK~

.::WEEK NIE SAYA AMAT LAA BUSY::.
~Kena present Politik Asia Tenggara 11 Feb 2009 (tengok soklan macam senang, konon makanan harian so rasa dah hadam sangat. Skali perangkap dowhhh...)

~Hari yang sama seperti di atas pada kui 2.00 petang da Mesyuarat Agung PESEPSI (ahamdulillah, lega tak terkira coz lepas satu amanah yang tergalas kat bahu selama ni)

~Then 13 Feb 2009 kena submit tesis Bab 1 n 2 (mak aiii, dua bab skali tu yang jenuh)

~Pastu da plak Daurah Nuqaba pada 14 n 15 Feb 2009 (nak p tapi tesis plak yang jadi aral melintang)
~Ni baru faktor external ke'busy'an diriku, blum diambil kira faktor internal lagi. Harusnya sangat rumit dan memang sangat sibuk, bukan menyibukkan diri. (tapi gagah gak kan nak menconteng-conteng kat blog ni)

No comments:

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@