CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

29 June 2011

Yang I.N.D.A.H \^__^/

Sepertinya begitu pantas masa berjalan berlari meninggalkan kita. Hingga tidak sedar banyak yang telah berlalu pergi meninggalkan kita. Segala yang pahit berterbangan menjadi debu-debu halus yang tidak mahu dikutip kembali. Sedang pula yang manis ditimbun meninggi membukit di hati.

Banyak yang telah ku pelajari dalam memaknai hidup. Sekelip Berkelip-kelip mata pelbagai perkara yang sudah ku jalani hingga kini. Ada yang mendatangi aku tanpa diundang, ada juga yang berlalu pergi tanpa ku pinta. Dan untuk semua itu aku redha dan akur.Terima KASIH Tuhan Ya Allah, kini kurasai NIKMAT dan RAHMAT setelah melalui musim-musim diuji dan teruji dengan duka lara. Syukur, alhamdulillah. ^_^


1) Hampir sekali kepada penamat larian untuk menjulang ‘piala’ ijazah sarjana. Sedikit Beberapa langkah lagi, insyaallah.

2) Ingin segera memakaikan pakaian tebal (hard cover binding) untuk En. TESIS tercinta. Kurang dari sebulan untuk membuat minor correction. Alhamdulillah..

3) Mempersiapkan diri untuk mengapai cintaMU, sesungguhnya jalan DAKWAH itu luas tidak bertepi. Terima kasih Allah atas kurniaan terindahMU.

4) Bakalan sibuk menjalani T.O.T sebelum bergelar Jurulatih PLKN Program Integrasi K2/2011 di Hotel Lagency. DIA murahkan rezekiku.Tidak layak untuk aku menghitung milikku kerana apa sahaja MILIKKU bukan MILIKKU, nyata dan abadi ianya milik ALLAH MAHA KUASA. Cukup memiliki sebentar sekalipun tidak selamanya dan bersyukurlah andai memiliki apa yang menjadi milik selamanya kerana itu rahmatNYA buat diri. (^__^)


No comments:

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@