CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

08 January 2010

Meh Joint "SNAP VIA MIRROR CONTEST"

Bestnya nengok fwens blog buat contest bagai...
Maka CIK BLOG pun berbesar hati nak buat contest gak...
Teruja nak kasik hadiah kat insan yang bertuah nanti.
Sempena CIK BLOG melangkah ke peringkat baru dalam 2010 makanya,
CIK BLOG nak buat contest yang tersangat mudah untuk all blogger
Meh laa joint reramai kasik meriah habes... rugi kalu tak joint!!!

Dengan ini CIK BLOG mengumumkan
akan bermulanya

"SNAP VIA MIRROR CONTEST"


SYARAT-SYARATNYA:

1) Copy & paster banner contest kat atas tue kat sidebar blog uols... pastikan link yang tepat ke entry contest ni.

2) Jadi follower untuk blog DARI KACA MATA YANG BERBEZA & Q-FIRST BOUTIQE

3) Pastikan jugak add blog DARI KACA MATA YANG BERBEZA & Q-FIRST BOUTIQE kat blog list uolss.

4) Buat entry berkenaan "SNAP VIA MIRROR CONTEST" dalam blog uolss ngan tajuk entry tersebut.

5) Upload hanya 1 KEPING pixel kowunk samada sowunk atau ramai-ramai yang di 'snap' melalui cermin dengan gaya yang teramat kreatif lagi inovatif. ~CIK BLOG x kisah kalu uolss nak edit gambar tu macamna untuk bagi cun tapi pastinya gambar asli lagi tulen~

6) Wajib memberi cadangan secara ringkas lagi padat untuk kedua-dua blog CIK BLOG untuk lebih menarik di masa hadapan. Contohnya;

~ update story yang best dlm kehidupan harian
~ guna laa word bombastik
~...............................bla..bla..bla

* Apa-apa jaa cadangan yang kowunk rasa relevan untuk kedua-dua blog CIK BLOG k. CIK BLOG sedia menerima ngan hati terbuka k.

7) Sila tinggalkan komen di entry ini untuk memudahkan CIK BLOG buat semakan uolss yang joint contest ni k.

8) Hadiah semestinya sangat gempak yea fwens...
  • Tempat pertama; Barang bernilai RM50++
  • Tempat kedua: Barang bernilai RM40++
  • Tempat ketiga: Barang bernilai RM30++
* Sekiranya penyertaan meriah...hadiah bagi top 5 akan diusahakan. Insyaallah.


CONTEST INI BERMULA DARI HARI INI, 8 JAN 2010 hingga 8 FEB 2010.
CEPAT....JOINT BAGI QHAMAI.



86 comments:

nEa FleriDa said...

sy pernah terpkir nk wt contest mcm nih.. tp, xbt lg pn.. hehhe.. pape pon, sy akn join giveaway awk.. tgu yer!! :)

.::AdNiSya3108::. said...

Hai Nea...
Yea ke?? Tak sangka kita da idea yang sama tp nampaknya i mdahului la yea.
Jangan marah ngan i k.
Meh laa joint contest ni n ajk kawan2 yg len kasik meriah k.
I tunggu penyertaan nea.

Verundek said...

sumpah gile glamer.. wekkkkkk.....

f@r@h said...

http://minahkapochi.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html


wow..yg 1st join ker??
sila2 la lihat ke blog saya

zai kulim said...

dah join,,

http://zaikulim.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest8feb.html

aurikelsan said...

COUNT ME IN...i'm joining
http://aurikelsan.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

aurikelsan said...

yuhuuu..sorry..sidebar tue xkeluar ek before nie? dah adjust dah..feel free to visit me back k, both blog sy dah follow smlm, maybe applctn to follow Q-first boutique xcomplete kot smlm..intrnet slow sgt.. xpe2..sy dah check again.. & dah follow semula..

-aurikelsan-

aurikelsan said...

hye, me again..hehe sy dah letak both your blog dlm my bloglist (T.H.E.I.R Space), u kena view all baru blh jumpa sbb sy just setkan 10 recent updated blog to be appear..
tQ
http://aurikelsan.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

.::AdNiSya3108::. said...

Ok aurikelsan... sy dh semak.

nurul aziyana said...

salam kenal..
sy nk join gak contest ni..dh buat entry..blh rujuk yer cik siti

http://forgiveawayonly.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

Miss Q said...

Salam!
cek sini ye

http://karipapsayur.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

AdD said...

Salam,

Sy nak joint juga... sila terjah entry blog sy... jgn lupa tinggalkan jejak yer...

http://budakbrbelajar.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

Aishah Megahasz said...

Salam, akak nak enter contest...

http://aishah-megahasz.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

07raflessia said...

salam..

http://nurazimahsabree.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

da join..

07raflessia said...

http://nurazimahsabree.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

da join...

KePOchi LaTTe said...

Salam Cik Blog...saya sudah ikut syarat2nya...jangan lupa review blog saya yer

http://popipopio.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

SAM73 said...
This comment has been removed by the author.
Eryati said...

salam cik blog...ni sila check penyertaan sy...http://mydaniaeryati.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

kalau ada kurang sil gtau ah...bleh kasi betul lagi...

Wan Nur Hanisah A.Halim said...

salam. i'm in. pape kurg infOrm, k.

http://alamatbloghanisah.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

SAM73 said...

OK jgn lupa review: http://sam-puansyurga.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest_17.html

Nik Nurehan said...
This comment has been removed by the author.
Nik Nurehan said...

eh eh maap yerkk.
boleh plak tsalahhh.. itu la kalau dh bukak manyak website then x tutuppp.. maap sgt ek.
trima kaseh sbb memberi pluang lagik skali kpd ann :)

http://niknurehan.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

jenguk2 la yerk.! trima kaseh!

SAM73 said...

thanks Adnisya review blog sy (miss mirror) tu...kedua2 blog awk ada dlm bloglist sy sebelah kanan...atasss sekali.

http://sam-puansyurga.blogspot.coml

FyZa said...

salam..
hye..sy dah join contest nie..
klu ada pa2 yg x kena gtaw ek..=)

http://fyzadery.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

isabelle said...

salam.

pls count me in for the contest ;)

http://thesnowwybear.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

** Perfect Love ** said...

salam kenal cik blog ;-)

silakan view entry saye ;-p

http://wanfida.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

GaDiS OGi' JoRo' said...

slm..hye CIK BLOG..
sye da join contest yg CIK BLOG anjurkn nie..
t,silela ke blog sye k..

http://i-fyqa.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

GaDiS OGi' JoRo' said...

salm..CIK BLOG sye da join contest nie..
sile ke blog sye k.

http://i-fyqa.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

chenurulhusna said...

kakak,,kalo sy tanak follow butik tu xpe??nk follow blog kak jer??tp sy nk join contest nie:D

chenurulhusna said...

harap kakak bls kat shoutmix blog sy ya;)

oYa said...

salam cik blog...
nak join gak

http://oya-contest.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

mekaceh

ChePah said...

salam akak :)
dh join jugak..
yg boutiqe tu sy list kat blogshop list sy ok.takot cr tak jumpe plak nnt kan :)

http://zeezflipflop.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

meh jengah3 meh :)

miraZaira said...

asmekom...
sy dh join contest ni...
nmpak sgt interesting...
jom lawat blog sy...
=p

http://mirapinkblog.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

TiTin said...

salam..

i just join:
http://belovedtitin.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

m. said...

da join((:

http://belonboolat.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

~eZmALiZa~ said...

salam..
huhu..ezma dah join contest ni..kalo ade yg xlengkap,bgtau ezma yer.. ni link ezma:

http://ezmaliza.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

tengs for organize the contest miss.. :)

nEa FleriDa said...

sy dh joint:)

nk menang!! heheh

http://neaflerida.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

ALIEN said...

saya join contest nih...feel free to visit my blog..

http://nurulainaadnan.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

ZhEt said...

joining :)

http://zhetmunirah.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

Rye said...

dh join, jemput visit!

http://priv8nlimitedryeterritory.blogspot.com/2010/01/contest-snap-via-mirror-contest.html

iEnA eLiEnA said...

hye
iena nk join
jom singgah

http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

Ain said...

salam nisa,

akak dah join kontest ni...

http://mama-danishsarah.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

tak cukup syarat inform k...

si hitam manis said...

http://ohbudakhitam.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html



sila beri pendapat anda~ ^^,

putri_nian said...

salam..sy dah join contest ni..ni linknya
http://putrinian.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

putri_nian said...

lagi satu lupa lak nak bgatau..sy dah lama jadi follower CIK BLOG dulu..:)

afiq said...

salam...


saye dah join :P



http://afiq-serenity.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html



tenks

*~ eLiEnZ 87 ~* said...

nak tanya... snap via cermin tu syaratnya dok depan cermin dan tangkap gambo sndri

or

janji ada cermin?

*~ eLiEnZ 87 ~* said...

yess!!
sudah siap!
meh la judge~ if ada kekurangan, gtau ehhh
komen dialu2kan
weeeee

http://fairyku-bebas.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

nursarah said...

sy dah join! muga cik blog terima penyertaan sy..=)



http://dihatisara.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

HANYS said...

http://storyofsaya.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

anys join jugakk,,do review :)

Fariz Finie Family™ said...

salam...
nice contest..
insyaallah nnt dh siap i post disini :)

baina said...

salam..
menarik la contest nih.. saya dah join.. ini linknyer

http://mawarpink.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

thanks tau.. jgn lupa bca cadangan saya.. =)

The Mindtripper said...

camna nak jadi follower ni? huhu..tak jumpa button pun? saya nak ikut contest itewwwww..!!
ps:tapi ada je nama cik khairunnissa dalam fb SAYA..HEHE

The Mindtripper said...

salam, ni entry dari saya :

http://themindtripper.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

rathiqah azmira rosli said...

sis,saya sudah join


boleh tengok:)


http://sayasukahati.blogspot.com/search/label/contest


p/s:sory kak,belog saye tak boleh link direct.so saye bagi url untuk label contest.hope akak terima:)

SCHAKEYRA said...

Malunya sebab tak pernah expose muke sendiri kat blog or FB alone gini... but love to join... Tebal gile la muke nih!! Thanx for organizing the contest

http://what-the-story.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

rathiqah azmira rosli said...

saya hantar url contest betul betul:)

http://sayasukahati.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

SCHAKEYRA said...

http://what-the-story.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

dah try, tapi tataula... wahahaha thanx ya!!

SCHAKEYRA said...

juz tatau, my msg dah masuk ke tak.. tenet bengong... kalau dah der 2-3.. juz delete.... thanx!!

http://what-the-story.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

Nana said...

http://ibudamia.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

salam kenalll

fadhlinaafifah said...

Assalamualaikum,

Mari ke blog saya Kak Nisa, saya sudah sertai contest Kak Nisa :D

http://fadhlinaafifah.blogspot.com/2010/02/snap-via-mirror-contest.html#links

terima kasih,

BaBy said...

dah join..
harap diterima..
:)

http://asyura27.blogspot.com/2010/01/snap-via-mirror-contest.html

A.F.A. said...

Assalamualaikum Cik Blog,,
Saya sudah Join!
Jgn lupa lawat ye...

http://august-seventeen.blogspot.com/2010/02/snap-via-mirror-contest.html

kalo ade ape x cukup btau ye..hehehe

Rosidah Hj. Romli said...

Salam...kita pun nak join

http://damiafamily.blogspot.com/2010/02/snap-via-mirror-contest.html

nanti terjah ekk tgok syarat2 ckup tak..

TQ

amal amalina said...

sy pun nak join!
jgn lupa view blog sy okey


http://chintaaku.blogspot.com/2010/02/snap-via-mirror-contest.html

nadiah said...

salam nisa,last minit sy join,hrp msh d terima...

http://nettskerepek.blogspot.com/2010/02/snap-via-mirror-contest.html

temp. housewife said...

salam,

I want to try my luck too.
http://crazyabtcontests.blogspot.com/2010/02/snap-via-mirror-contest.html

iyllienaz said...

cik blog..
saya dah join contest ini..sila terjah blog saya ye..

http://iyllienaz-thepussycat.blogspot.com/2010/02/snap-via-mirror-contest.html

thank you..

taufidris said...

http://taufidris.blogspot.com/2010/02/snap-via-mirror-contest.html

nabila said...

hye cik blog..
sy dh join cik blog punye contest!
waaaaa kali kedua join contest..
xpenah terpkir nk join contest cmney..
tp contest ney wt sy rse terujeeeee..\\(^^)//hehe

hop cik blog sudi2 kn dri tok visit my blog walaopon x selawa mne..hehe

http://nabielaissweety.blogspot.com/

ana said...

hi there, harap sy da pnuhkan syarat2nye..klu terkurang bgtau la ye..

http://anaprawn.blogspot.com/2010/02/snap-via-mirror-contest.html

eiysya zasya's said...

http://eiysya.blogspot.com/2010/02/snap-via-mirror-contest.html


dah join..belum terlambat kan..hehe~

kalau ada yg kurang bagitau la eh..

ur blogs ada di list 'penglipur lara'..
tapi, kna klik view all, sbb sy set 10 recent update je..

eiysya zasya's said...

done~

::m!SS edURA hanUM:: said...

salam,sy dah join dis contest


http://missteletybes.blogspot.com/2010/02/snapviamirrorcontest.html

miloicekaw1119 said...

saya dah join

http://miloicekaw1119.blogspot.com/2010/02/snap-via-mirror-contest.html

kalau ader slh silap bagtau yer.

miloicekaw1119 said...

saya dah join..

http://miloicekaw1119.blogspot.com/2010/02/snap-via-mirror-contest.html

sniffa93_aznil4eva said...

http://ourcrazyncolourfullife.blogspot.com/2010/02/snap-via-mirror-contest.html

sis dah join:D

Em's Family said...

SAlam, saya pun dah join juga

http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/02/snap-via-mirror-contest.html

terima kasih..

Asya said...

salam pkenalan.. sy dh join...
jgn lupa terjah yer:-

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/02/snap-via-mirror-contest.html

**kalo xckp syarat gtau yer

iqafi said...

salam..sy dha join..
hopefully ade harapan nk menang..hehe

http://iqafilovebuggy.blogspot.com/2010/02/snap-via-mirror-contest.html

Hey Lady said...

Salam,
Dah join contest nie.. syrat2 pn dh settle ^_^

http://heyylady.blogspot.com/2010/02/snap-via-mirror-contest.html

♥aMyLiAiNdAhOuSe♥ said...

heheheh..
da dpt da..
sje wt suspendor ckt..
sy da join da contesta akak..

ni link sy..
http://amyliacribs.blogspot.com/2010/02/snap-via-mirror-contest.html

jmput2 la skodeng n jd follower sy
[smpt ag promote]hehehe

~eVerYtHiNG~ said...

salam..
hai sy fana..
sila la melawat blog sy..
harap blum tlmbt utk sy join

http://farhazal.blogspot.com/2010/02/snap-via-mirror-contest.html

'NuReeN' said...

saya baru join...
sila la tgk blog saya yerrr...
http://nureenasir.blogspot.com/2010/02/snap-via-mirror-contest.html
utk commant2 membina saya pon bdk baru belajaq..
tq..

anin said...

kalau ltk gambar anak bole tk?

Amar Amirah said...

Salam Cik Blog, saya dah join ni, silakan datang kutip peyertaan di:

http://amaramirahradzi-contest.blogspot.com/2010/02/snap-via-mirror-contest.html

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@