CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

17 January 2010

"cOntesT sErLaHkAn DiRiMu"


Beshhh jaa bunyik contest kali nie..... terjah jangan tak terjah...
Terjah masuk blog CIK PINKY PWINCESS


Nak taw SYARAT-SYARATnya sila rujuk di bawah ini:

1. terbuka sesiapa sahaja yang ade blog sendiri. [4 SURE]

2.Letakkan contest banner berikut di sidebar blog anda dan banner tersebut tersebut mestilah link ke kepada blog cik pinky pwincess ini (klu xde link, penyertaan anda dianggap tidak lengkap syarat ye) [SETTLE]


3. sila letakkan blog cik pinkypwincess di bloglist anda [SETTLE]


4. WAJIB jadi follower sy agar anda tidak terlepas daripada mengetahui siapa pemenang contest ini kelak.. ;) [SETTLE]


5. Buat entri mengenai contest ini dgn tajuk "cOntesT sErLaHkAn DiRiMu" ....Di dalam entri anda juga perlu ada backlink ke blog saye ini [SETTLE]

6. Letakkan gambar individu anda yg mane anda rase anda kelihatan menyerlah didalam gambar itu..xkisahlah gmbr close up muke je ke, half body ke, full body ke..yg penting pic itu adalah diri anda sendiri.


7. Nyatakan ape masalah kulit anda atau pun ape yg anda inginkan untuk kulit wajah anda..contoh nye masalah jerawat, masalah kulit berminyak, masalah kulit kering ..pigmentation,nk mencerahkan kulit, nk kecikkan liang pori2, nk menegangkan kulit muke dan ape2 sajelah. ini penting supaya sy tahu ape yg sesuai untuk kulit anda apabila pemberian hadiah kelak sekiranya anda berjaya.

[ Cik blog teringin sangat untuk menghilangkan bekas-bekas parut demam campak yang berzaman dok melekat tang muka nie, dah tu nak juga atasi masalah kulit agak kering dan kekadang tu slalu gak kulit muka mengelupas so pakai bedak pun tak best coz nampak bertampuk dan nak jugak hilangkan eyebag bawah mata ni dengan lingkaran hitam yang agak ketara..... Wahhh banyak jaa masalah kulit wajah CIK BLOG. Pssstttt... CIK BLOG first tyme pakai pencuci muka tyme form 6 and sebelum tu just tonyoh ngan sabun badan jaa. hehehehe. ]

8. Di dlm entri anda sila nyatakan anda mengetahui contest ini dari blog siapa.
[ Contest i CIK BLOG taw dari blog CIK PINKY PWINCESS sendiri tyme blogwalking. ]

9.Sila tinggalkan URL contest anda di ruangan komen pada entri ini.(sekiranya letak url di komen pada ruangan entri yg laen, penyertaan anda tidak akn diterima.) dats it! [ CHECK YAA ]

Hadiah sangat-sangat best........... nak.. nak... nak... nak sangat menang itu hadiah.
Nak try pakai n kalu best dah berkesan kat kulit wajahku mahu sahaja langgan ngan CIK PINKY PWINCESS.



5 comments:

^^pWiNcEsS sYaQeErA^^ said...

salam..
hye dear..i dh review ur entri..
sume nye ok dh
neway, thanks for join..gudluck babes~

merahjamboo said...

heee..comelnyaa gambar2 tu!;)
good luck dear

xoxo
pja

.::AdNiSya3108::. said...

Thanks eikk CIK PWINCESS SYAQEERA. hope leh laa menang... hehehe..

To Merahjamboo: thanks eikkk.. comey ka?? baru sedar..

Anonymous said...

Maaf mengganggu cik2 sekalian yg begitu teruja dgn peraduan2 yg dicipta ini. sekadar nak memberi nasihat bkn menghukum. kalau hati terbuka nak ikut Alhamdulilah.
jgn lah kita mengajak ke arah perkara2 yg tidak mendatangkan manfaat. setiap amal perbuatan kita akan dihitung walaupun sekecil zahrah..mungkin lebih elok kalau dibuat peraduan mengajak mencari gambar2 yg boleh menimbulkan keinsafan bukannya gambar2 cik2 sekelian yg berbagai fesyan yg boleh mengundang pelbagai tafsira dan salah angkapan..

sekadar menasihat kerna mengambil berat.

.::AdNiSya3108::. said...

Thanks kepada anonymous..
Semoga Allah membalas segala kebaikan atas teguran yg dilakukan.

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@