CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

10 November 2011

CONTEST TRULY TRENDY MUSLIMAH


Assalammualaikum. Mohon vote untuk saya bagi contest TRULY TRENDY MUSLIMAH dengan cara:

1) Buka link ni https://www.facebook.com/photo.php?fbid=242205875836585&set=a.238378619552644.58561.125801504143690&type=3

2) Click LIKE kat gambar

3) SELESAI

"Can be TRENDY muslimah but still TRULY mukminah. Aurat diJAGA, Maruah terPELIHARA. Insyaallah"

SYUKRAN untuk semua yang baik hati.Pertandingan "Truly Trendy Muslimah"

TTM 004

Nama : Nur Khairunnisa Binti Saad

Link FB : http://www.facebook.com/NisaNasya?sk=info

Ucapan :

"Can be TRENDY muslimah but still TRULY mukminah. Aurat diJAGA, Maruah terPELIHARA.Insyaallah. Syukran buat semua, vote for ME with sincerely."

Sila vote untuk peserta ini yer. Vote anda sangat berharga buat mereka. Love : LuvlySis. www.luvlysis.com

No comments:

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@