CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

20 September 2011

Ulangtahun Kelahiran ke-25


31 Ogos 1986 ---->>HARI KEMERDEKAAN MALAYSIA

Genap 25 tahun aku bernafas di muka bumi Allah, menghirup segala NIKMAT dan RAHMAT kurniaanNYA. Ku rafakkan melangit luas rasa syukur (Alhamdulillah) padaMU. Moga ANUGERAH usia yang KAU kurniakan ini buat aku lebih dekat denganMU dan makin meningkatkan keimanan dan ketaqwaan. Amin… amin… amin ya rabbal amin.


Penghargaan besar buat IBU ratu hatiku yang berhempas pulas bertarung nyawa melahirkan aku kedunia dengan penuh rasa kecintaan dan kasih sayang. TERIMA KASIH ibu… atas penat lelah, jerih perit menjaga ku dari kecil hingga dewasa tanpa jemu mahupun rungutan. Juga buat AYAH raja hatiku yang berkorban tenaga, masa, duit ringgit dan segalanya sepanjang membesarkan ku. Syukran…(^__^)

Di usia yang semakin meningkat DIA kurniakan anugerah buat diri untuk menyuburkan lebih rasa SYUKUR. Alhamdulillah…. alhamdulillah…… alhamdulillah wa syukurillah… Ulangtahun kelahiran tahun ini meriah berbanding sebelum-sebelumnya kerana ?????????**


*


*


*


*~ Buat GEMPAK lebih~
Uittt jangan pikir bukan-bukan ok…

Jangan syak wasangka dan jangan GOSIP lebih-lebih

Lebih MERIAH dan mengGEMBIRAkan kerana …1) Ulang tahun kelahiran persamaan 2 SYAWAL (MOOD MERDEKA RAYA)


2) Menerima SURPRISE BIRTHDAY PARTY dengan KEK COKLAT yang comel
3) NEW HANDBAG sebagai birthday present4) DUIT RAYA5) JUBAH CHANTEK sebagai birthday present
TERIMA KASIH… TERIMA KASIH… TERIMA KASIH buat SEMUA yang memberi ucapan, mendoakan dan meraikan diri ini pada ULANGTAHUN KELAHIRAN YANG KE-25. (tua sudah tapi jiwa muda remaja)


No comments:

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@