CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

30 September 2011

SUNYI sepi tanpa bUNYI
{sunyi sepi}


{sunyi sepi}


{sunyi sepi}


{sunyi sepi}


{sunyi sepi}


{sunyi sepi}


Banyak yang berlaku dalam percutian 4-5 bulan di home sweet home. Pilihan yang sebelum ini dirasakan mungkin tidak tepat tapi ternyata ada hikmah yang lebih besar setelah melaluinya. Itu yang dikatakan HANYA DIA YANG MAHA MENGETAHUI dan kita selaku hamba tidak dapat melangkau batas yang sepatutnya dan segala pengetahuan berada di luar kudrat kita. Pahit, manis, susah, senang, suka, duka semuanya dirangkum menjadi warna warni KANVAS kehidupan.


Alhamdulillah..


Alhamdulillah..


Alhamdulillah..


Alhamdulillah..


Alhamdulillah..Kembali semula memulakan apa yang telah dimulakan….. mengulanginya sekali lagi. CABARAN buat diri. TARGET tinggi kali ini à A untuk pastikan PNGK mencapa h ke kedudukan 3.50 ke atas. Insyaallah, usaha tangga KEJAYAAN. Tiada istilah mustahil melainkan BOLEH!!! Mohon juga didoakan oleh para sahabat dan teman-teman semua. Insyaallah perjuangan bakal tamat penghujung December dan kemungkinan besar bakal berperang pada 5 Januari 2012. Aturannya begitu SEMPURNA.


No comments:

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@