CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

12 January 2011

SELAMAT TINGGAL

Sudah hampir separa bulan memasuki tahun baru Masihi. Banyak perkara yang berlaku, mendatang dan berlalu pergi dalam jarak masa yang singkat. Tidak mampu lagi berkeluh kesah, hanya doa yang ingin ku panjatkan padaMU agar jalan hidupku akan terus disinari cahayaMU. Jangan biar aku ditemani gelap pekatnya duniawi. Aku lemah YA Rabb.


Give me 5!!! Maka cukup hanya 5 azam untuk tahun 2011. Azam yang perlu aku capai mahu atau tidak. WAJIB terus berjuang hingga tertunai.

*
*
*
*
*

~WAJIB dan bukan harus apatah sunat untuk siapkan TESIS sarjana pentadbiran awam bulan April.


~Get A untuk subjek terakhir bagi semester akhir for my master class.


~Never ever extent because I must GRADUATE this semestar and this year.


~Cari dan terus cari KERJA tetap, tak kisah laaa as a kolej lecture atau pegawai tadbir atau apa-apa sahaja yang bersesuaian dengan my certification.


~Dapatkan BERAT badan ideal (BMI), nak sihat menawan. Perlu bersungguh kerana ini azam 2010 yang belum tercapai.*** Mohon doakan azam saya tercapai yea kawan-kawan. Takmo azam macam-macam coz nanti tak tercapai akal pulok.

No comments:

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@