CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

28 January 2011

Panggillan pulau..


Panggilan pulau….

Sangat misteri tuhh…

Perlu timbang tara nihhh..

Tapi dah hujung-hujung nihhh..

Go on jaa kowt..

Mungkin nihh masa untuk bertenang

Sementara DUN TENANG pun ngah sebok PRK
Tyme to relax

XERO kan minda

Lapangkan dada

Teruskan kaki melangkah

Jauh meninggalkan silam pergi…

Tettt………..

Tengok… kan dah meraban

Tulihh skit mula laa nak berpuitis drama

Adoyaiii…. Letih nok..

Never say never….. coz all forever

Saja nak nulih ayat tuhh.. cam suka dukaApa sebab saya perlu pergi me’relax’?

Mehh nak try senaraikan tengok patot or tak patot berhoneymoon

Antaranya:


  1. Settle kerja UMCEDEL setakat yang diberi (draf surat jemputan, kelulusan projek dll, sunting artikel, cari gali maklumat PRK Galas dan Tenang, kemaskini system penilaian UMMIS, claim bayaran)
  2. Bab 1 dan 2 my laling tesis sudah di’approve’. Just a little bit pembetulan dari sudut ejaan then my bonda suh buang footnote (tak perlu).
  3. 2nd draf questionnaires done just pembetulan soalan 2 dan 6 sebelum boleh diedarkan. Hooyeehhhh… lega di sini.
  4. Beban masalah tentang kehilangan laporan belanjawan bagi research yang pernah dijalankan sebelum ini (R.A at UKM-KL) selesai. Jelasnya not my fault but mereka-mereka…. Selamat pernah juak di’scan’ segala salinan tersebut n masik kekal dalam peti email. So di’forward’ sahaja maka tutup kes setelah sebulan jugak masalah ini menghantui.
  5. How about assignment Dr. Jaya?? Dateline after CNY and it group assignment so small matter babeh. Ihikhikhikhikkkk… Hakikatnya berdarah gak mau buat coz agak sedikit tidak faham apa yang dia mahu… Blasah laa labu…labi…laba…


Yeahhh….

Think + (ve) babeh..

Bukan main nohhh

Kalu berjimba-jimpa tuhh +(ve) jaa semua

Sementara masih single mingle available

Sok lusa tulat tungging tebalik dah berkeluarga

Kawen beranak pinak

Susah dah nak ‘enjoy’

So….soo…………

Tanya paa lagihh… dah tetap pendirian nihhh..

LANGKAWI ISLAND wait for me!!!!

Ahakkkk…ahakkk……….


No comments:

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@