CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

24 November 2010

DOAKAN SAYA


Imtihan menjengah lagi

Mengundang 1001 resah di dada

Persediaan yang tak tersedia

Umpama askar perang ke medan tanpa cukup senjata

Serasa mahu kibar bendera putih

Tapi tetap berjuang selagi belum tewasYa Allah.. KepadaMU aku memohon pertolongan, hanya ENGKAUlah sebaik-baik memberi pertolongan..Mudahkanlah jangan disusahkan.. Amin.23 nov : Public Management Technique (pecah otak sebab bergelemung dengan angka/no)

25 nov : Politics, Development and Governance (lecture oversea so sangat-sangat kritikal banget)

26 nov : Research Methodology (Papa Kuppu, sila beri saya A.. hihihihi)

3 dec : Planning Administration and Community DevelopmentAllahumma Najihna Fil Imtihan Wal Ikhtibar - YA ALLAH BERIKANLAH KEJAYAAN KEPDA KAMI DALAM PEPERIKSAAN DAN UJIAN KAMI..


No comments:

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@