CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

24 November 2010

WAJIB BACA!!!!!!!!


Salam alaik...

Ku hela nafas berlahan, kemudian ku tarik dalam-dalam dan ku lepaskan semula tanpa bunyi mendesah… serasa mahu membuang segala yang terbeban di pundak. Moga, catatan ini tenang tanpa pengaruh emosi kacau bilau..


Rasa muak dengan soklan cepu ‘intan berlian’ dari sms, call, chat, fb dll yang bertanyakan soalan yang sama isinya. Sangat penat untuk menjawab…


Fine,

Untuk kamu semua, saya ok.

Kenapa perlu saya tak ok?? <-- kamu-kamu dulu jawab menda ni

Thanks semua yang care bout me.Kurang pasti sendiri

Kenapa semua berfikir begitu itu

Fening masih bersarang dalam minda

Akukah yang berSALAH??


*
*
*
*
*

***Ello… pape Tanya direct terus pada saya k, tak perlu laa cakap-cakap blakang saya then buat andai-andai sendiri. If andaian kamu semua itu benar tak ada salahnya but if langsung tidak benar, saya terkesan ok. Sebab yang kamu-kamu berkatakan itu adalah saya. Maka sila direct to the point to me… saya akan bagi jawapan benar plus ikhlas buat kamu semua. (^___^)


No comments:

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@