CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

02 March 2009

~more T-SHIRT MUSLIMAH~

PROMOSI T-SHIRT MUSLIMAH a.k.a T-SHIRT LABUH
~Buat kengkawanku yang berada di Universiti Kebangsaan Malaysia, Bangi dan kawasan berhampiran.
~Dengan ini, saya ingin mempromosikan T-Shirt Muslimah dengan harga mampu milik bagi mahasiswi khususnya, sekitar RM35-38 sahaja.
~Sesuai untuk dipakai pada bila-bila masa yang dikehendaki sama ada ketika aktiviti riadah, acara santai, ke kuliah dan sebagainya.
~Sangat selesa dipakai kerana kain yang berkualiti, tidak panas dan warnanya tidak mudah luntur. Juga tidak mengecut dan mengecil saiz t-shirtnya.
~Terdiri dari beberapa koleksi yang berlainan dengan penampilan pelbagai design, corak dan warna.
~Di sini terdapat 4 koleksi yang berbeza iaitu dari Faiezeen Collection, Solehah, Nauwar Collections dan Muslim World Design. Di sini saya sertakan gambarnya.....


~available dari saiz S-3XL~

~available dari saiz M-3XL~

~available dari saiz S-3XL~

~available dari saiz S-3XL~


Berminat dengan koleksi yang dipaparkan??
Tidak perlu bersusah payah untuk pergi lebih jauh.
Tidak perlu wang tambahan atau memikirkan kos penghantaran.
Sangat mudah.....buat tempahan segera.

Hubungi saya, Nur Khairunnisa Saad di talian:
017-4955742 (maxis)
atau
019-3724147 (celcom)
Juga diterima sekiranya ingin membuat pesanan melalui email atau ym : ariisun_niil@yahoo.com
Atau cara lebih mudah datang terus ke bilik saya di:
K8E-204 Kolej Ungku Omar, UKM.BERSAMA MEMAJUKAN PRODUK ISLAM!!!

1 comment:

~najihahfaizah~ said...

salam, ukm ye..?
sy addlink,ok?

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@