CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

11 October 2008

..::This Weekend::..

Week ni cuba menghabiskan semaksimum assignment yang termampu dan seboleh-bolehnya nak habiskan semuanya. Ada yang kena edit ja lagi n then print out dan dah leh hantar pun. EDIT-Governans&Organisasi(individu), Hak Asasi Manusia, Politik Dunia Sedang Membangun dan Politik Amerika. Semua skit ja lagi...huhuhu. Tapi da gak yang belum dimulakan langkah mahupun dibuka bicaranya. NOTHING DO-Pengantar Pendidikan Bersepadu dan Demokrasi & Masyarakat Sivil.

Ya Allah berikan
hambamu kekuatan untuk meneruskan pembelajaran dalam proses menuntut ilmu.
Lindungi hambamu ini dari sifat malas, lalai dan segala yang negatif. Aku
berlindung di bawah payung rahmat dan kasih sayangMU
.

Ada lebih kurang 3 week ja lagi untuk exam...Agak tertekan dengan jadual exam kali ni. Mana taknya TWO papers in ONE day. Fuhhhh.....gerun tu. Ditambah plak dengan keesokan n lusanya da paper direct, semuanya subjek major. Nak nangis pun da. huhuhu. Whatever, kena redha coz pastinya DIA dah aturkan sesuatu yang terbaik untuk aku. Pastinya ada hikmah yang tersembunyi untuk dirasa setelah melaluinya. Tunggu ja la kemanisan tu. Kuatkan diri and tabahkan hati. Sesungguhnya DIA bersama kita. (^_^)

1 comment:

Anonymous said...

da siap ke asmgt ko?

ko kalo wt asmgt dgn org..

bt la dgn ikhlas..

jgn lps bt..

nk kutuk2 LAK...

IKHLAS LA..

DARI JINGGOT

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@