CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

23 May 2011

HARI-hari terakhir sebagai WARGA E-9-1

TARIKH & TEMPAT:

Ahad

8 Mei 2011

Air Terjun Kanching, Selangor


PESERTA:

Housemate + ex-housemate

5 anak dara + 1 tunang orang + 1 isteri orang

{hihihihiiih…hihiihihihi}


MENU:

Sandwich telur + sardin

Ayam BBQ+Rempah

Karipap ubi

Sosej

Nasi goring

Bihun Goreng

Puding koktel

Air Oren


[ proses pembakaran arang yang sangat menguji kesabaran ]


[ taaraaaa............. ada dua jenis perisa BBQ dan KARI ]


[ MASTER chef pada hari kejadian.... nyummm... nyummy nyumm.. ]


[ kipas jangan tak kipas... kipaihh bagi laju lagi ]


[ nahhh... jemput makan sosej segar dari ladang ]


[ ini memang terBAEK..... ]


[ hepynya...... makan-makan tapi jangan lupa orang belakang naa. ]


[ eeehhhhh... nihhh apa cerr??? mana datang makhluk nihh?? ]


{ kami SEMUA yang ikut serta......... baki; 2 orang housemate keletihan tidak ikut serta dan 2 ex-housemate ada urusan yang tak dapat dielakkan. ]Bestt yang teramat. Terima kasih buat semua yang turut serta menjayakan ‘rehlah’ pada kali nihh. Sekian lama teruja untuk mandi manda di air terjun, akhirnya tertunai. Memang berbaloi-baloi. LOVE my housemate and ex-housemate. Keep in touch k. Insyaallah ada kesempatan dan umur panjang bertemu lagi.


p/s: Jumaat baru nihh dah pindah kuar dari E-9-1, kembali ke bumi kelahiran. Moga dipermudahkan perjalanan hidup yang mendatang.


No comments:

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@