CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

23 May 2011

Buatku terSENYUM-TERIMA KASIH IBU


Agak-agak kenai dak lambang nihh?? Lambang keanggunan WANITA. Hihihihhi.Seyes chantek kan, kan, kan??? Ini cincin emas putih (750). Boleh verangan dapat tyme tunang or kawen jea laa. Nak beli sendiri macam tak mampu jaa. Sebab emas putih nihh mahal even bila nak juai balik tak laku. Tapi memang mahal laa… taw pun sebab Abang Long bagi Kak Long untuk cincin tunang merangkap cincin kawen EMAS PUTIH. So berdarah gak laa tengok rega dia.


Cincin nihh satu set ngan subang and rantai. Cun…Ehhh….ehhhh…. tangan sapa plak nihh??? Aisehhh confius nihh. Hihihihihihi.

Terima kasih yang tak terhingga buat my lovely ibu coz hadiahkan adik cincin nihh and subang mutiara. Tak terjangka langsung sebab tak pernah nak minta benda macam gini kat my parents. Tup..tupp…tuppp… balik kampong baru nihh, ibu bagi dua menda nihh suhh pakai. Wahhh, senyum sampai tinge laa anak dia sorang nihh. Thanks with love IBU. Muahhhhh….
p/s: Hari ibu tapi aku pulak yang dapat hadiah..... hihihihih

No comments:

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@