CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

22 May 2009

CUPCAKES HARI IBU

Sangat laa busy balek umah kali nie......banyak perkara yang nak kena buat. Siap kena kerahan tenaga bila taw-taw kita nie dah habeh blajaq..... hukhukhukhukhuk. Namun aku tetap hepi bila berada di samping keluarga terchenta. Banyak benda nie nak menaip kat but.........Nanti la cari masa betui-betui free lu. Baru best n bermanfaat skit coretan. Tapi tetap rasa nak menceriakan blog yang rasa suram ni......So SILA LAYAN pixels dibawah..

Baru ja dapat pixels ni so tu yang baru upload. Ini adalah pixel cupcakes yang kami 3 beradik tempah khas buat IBUNDA TERSAYANG, NOORAINI YAACOB sempena HARI IBU. Ingin mengucapkan time kasih kepada Kak Syuhada (shanajbakery) yang sudi menerima tempahan ini n men'delivery'kan hingga ke pintu rumah kami di Sungai Rusa.

No comments:

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@