CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

13 February 2012

Bila JODOH sudah sampai

Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera...

=====================================
“Diantara tanda-tanda kekuasaan Allah ialah Dia menciptakan untukmu isteri-isteri dari jenismu sendiri, supaya kamu cenderung dan merasa tenteram kepadanya, dan dijadikan-Nya di antara kamu rasa kasih dan sayang. (Ar-Rum 21)
======================================

Alhamdulillah dengan izin dan redha Allah s.w.t, saya NUR KHAIRUNNISA BINTI SAAD & pasangan menjunjung budi dengan penuh rasa takzim menjemput sanak saudara, sahabat handai dan semua yang mengenali diri ini ke Walimatul Urus ini:

Tarikh: 10 Mac 2012 (Sabtu)
Tempat:110A Mukim B Sungai Rusa, 11010 Balik Pulau, Pulau Pinang.
Aturcara majlis: 12.00 tgh - 5.00 ptg


Menjemput semua saudara mara, guru, sahabat serta kenalan di :

1)Sek Keb Sg Rusa, Balik Pulau
2)Sek Men Al-Islah
3)SMKA AL-Mashoor (P)
4)Pusat Latihan Perda, Nibong Tebal
5)Universiti Kebangsaan Malaysia, Bangi
6)Universiti Malaya, Kuala Lumpur
7)Universiti Sains Malaysia, Pulau Pinang
8)Ikhwah & akhawat KRJ,JIM,IKRAM
9)Dan lain-lain...

Semoga dengan kehadiran semua akan memeriahkan majlis dan membawa keberkatan.


No comments:

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@