CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

AMARAN KERAS!!! BACA sebelum scroll ke bawah

Aku tak minta apatah memaksa sesiapa untuk membaca tulisan dan coretan di blog aku ini. Segala yang tertulis dan tercoret adalah dari aku kepada aku juga untuk aku. Kalian bebas untuk menafsirkan setiap tulisan dan coretan itu tapi ketahuilah bahawa hanya aku yang mengerti hakikat sebenar di balik semuanya. Jangan mengatakan yang bukan-bukan di belakangku kerana aku tidak akan memaafkan perkara-perkara yang kalian katakan apatah lagi kiranya ia tidak benar. Andai mahu ketahui kebenaran, ayuh bertanya sendiri pada pemilik blog ini iaitu AKU. Juga AMARAN keras, tidak perlulah kalian menyinggah di blog ini sekiranya hanya ingin mengambil tahu hal diriku, mengintip-ngintip perjalanan hidupku demi untuk melihat aku jatuh dan bertujuan menjatuhkan aku. Kerana aku tetap aku yang menjadi aku dan kekal sebagai aku. Segala sesuatu adalah dari DIA MAHA KUASA, aku redha. Jika ternyata blog ini tidak memberi apa-apa faedah pada kalian, baik kiranya kalian melarikan tetikus ke button X (cancel) di atas sebelah kanan dan tekan button tersebut. Dengan itu kalian akan terpisah dari dunia coretanku. Maka ingin aku ucapkan SELAMAT TINGGAL dan tak lupa TERIMA KASIH kerana sudi mengunjunginya walaupun seketika.

Followers

29 April 2008

..::MaA'aN NaJjAhFIL ImTiHaN::..


Rasanya not to late untuk diri ini mengucapkan Selamat Menghadapi Peperiksaan Semester Dua bagi Sesi Pengajiaan 200/2008 to all kengkawan yang sedang dan masih bergelumang dengan buku-buku, nota-nota, handout ect., bersengkang mata stay up untuk study, berusaha sedaya mampu menelaah sebelum kaki melangkah ke dewan peperiksaan......

Diri ini sesungguhnya mendoakan kejayaan kita bersama, diri ini dan kengkawan semua malah hope we pass the exam with flying colours... All the best! Buat semua................... Study biar lepak, Exam biar nampak, Result biaq gempaq so Bahagia makbapak.

Tak lupa sedikit peringatan buat kengkawan dalam menghadapi peperiksaan..Boleh ja nak study malam but get at least some sleep the night before your exam. Even if you only sleep for two or three hours, this will give your brain a chance to rest and recharge itself. Selain itu penting bagi yang ambik exam di awal pagi, remember to eat breakfast before your exam, and remember to eat at least some healthy foods during finals week in general. Your brain will function better if you aren't having blood sugar problems from eating poorly.

Ok,G00d Luck for all my fwen...No comments:

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@

S@y@ s@y@ng f@m!ly s@y@